Părerile voastre

„Salutare Cristi de pe frontul clujean

      Norocul meu a fost că am dat de foarte multă răbdare și calm la Școala de Snowboard de la Șuior. În prima zi nu aveam așteptări foarte mari. Mă gândeam că o să fiu mai mult pe jos, decât pe placă, vânătă din cap până în picioare și o adevărată provocare pentru cel al cărui elev urma să fiu. După ce l-am cunoscut pe Cristi am început să construiesc puțin la capitolul încredere. Experiența de la Șuior a fost una foarte solicitantă dar și plină de satisfacții. Am apreciat foarte mult profesionalismul, capacitatea echipei de a modela fiecare lecție după cunoștințele mele, feedbackul.

Aștept cu nerăbdare să ne revedem!”

Oana B

 

      „Tocmai am „absolvit” cursurile de snowboard cu Cristi. Il recomand cu mare drag tuturor celor care vor sa invete usor si fun 🙂 multumesc Cristi!”

Valentina P

 

Tudor la Snowboard După ce am schiat șapte ani însă niciodată corect, mi-am dorit să încep de la zero cu placa și să nu încep greșit. Am avut norocul să dau peste Cristi (și spun asta pentru că am prieteni care în două zile încă nu erau învățați să stea pe placă). Am învățat cât de simplu este de fapt snowboardingul și că nu e nevoie să te lupți cu placa pentru a vira sau frâna, ci mă bucură faptul că pot diferenția mișcările corecte de cele greșite, chiar și la ceilalți snowboarderi de pe pârtie. Îl recomand cu cea mai mare încredere.”

Tudor C 

         

” parere snowboardAlina este o fire blândă și extrem de prietenoasă care efectiv m-a determinat să exersez și să simt experiența snowboardingului. Datorită răbdării ei am evoluat impresionant încă din primele ore. Explicațiile ei sunt extraordinar de precise și hotărâte, demonstrațiile perfecte din toate punctele de vedere și știe să îmbine utilul cu distractivul, fapt ce a dus la pasul mare într-un timp așa de scurt. Îi mulțumesc încă o dată din suflet că mi-a introdus arta plăcii și aștept cu nerăbdare ocazia de a evolua în continuare alături de ea!” 

P.S. ALINA ROCKS!

Cristi T