Nivele tehnice

 

           Începător  Te descurci  legând viraje derapate pe pârtiile verzi (domoale) și „pășești” cu entuziasm pe cele albastre, adică ușoare? Poate mai ai de exersat la pivotare..:)

           Novice/Intermediar Cobori cu ușurință pârtiile notate cu roșu, de dificultate medie, controlând viteza și trasa (linia pe care cobori) prin continuitatea virajelor?

           Avansat  Ai deja stil /fluență? Guști din relaxare? Dacă tragi cu ochiul înapoi, îți vezi urma virajelor ca o linie de stilou. Salți în lumea dinafara pârtiei, la adevărata senzație pe zăpada nebătută?

            Expert  Trăiești în libertate și detașare în timp ce aluneci?  Ești mulțumit de creația ta – săritura, rotația, aterizarea  – în zăpada adâncă dar și pe cea bătută? Acestea sunt instrumentele de joacă ale unui expert

O prima varianta a nivelelor tehnice am scris mai sus. Pe mai departe ideea este simplificarea la doar 2 nivele. Si anume: Incepator (pentru prima oara pe placa de snowboard si coboara partia usoara de incepatori prin viraje legate). Urmatorul nivel este Avansat. (a parcurs prima treapta descrisa mai sus ca incepator si ai incercat indeajuns si te-ai convins ca sa vrei sa practici mai departe snowboarduling. Pana aici ai dat dovada ca poti depasi obstacolele. Bravo mergi mai departe.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *