Echipa

Echipa scoala de snowboard este in prezent in formare. Instructori de placa/snowboard, calificați internațional ISIA, Romania, Anglia si Austria. Suntem din Bistrița iar pe timp de iarnă suntem acasă… în on-line.

Fie ca esti elev sau instructor faci parte din echipa.

 

                                               Cristian Vlad 

        Fondator și cristibbinstructor 

       

             „Experiența e valabilă doar dacă se poate aplica în realitate 🙂 Sunt activ de mic copil iar în școală am descoperit preocuparea de armonie în mișcare. Pasiunea pe zăpadă vine din colorata perioadă a copilăriei. Sunt mai bine de 10 ani de când am încălțat prima oara placa de snowboard iar predatul pasiunii de placă noilor generații am început-o cu 4 ani în urmă. De atunci mă bucur și plâng împreună cu elevii ca să descoperim arta alunecării.”

                  

 

                                           Alina Vlad

   Este o persoană care se exprimDSC_7191bă pe sine atât prin blândețe, naturalețe, creativitate, cât și prin fermitate, perseverență, conștinciozitate. Natura este elementul său, indiferent de anotimp. O încântă iarna prin frumusețea ei și îi este recunoscătoare că ne oferă în dar posibilitatea de a aluneca pe mantia ei. 

   

        „Am o experiență pe placa de snowboard de peste 10 ani iar ca instructor de snowboard acesta este al 2 lea sezon. Îmi place să lucrez cu oamenii iar prin răbdarea de care dispun, reușesc  să fiu mai mult decît un instructor. Pot să îi simt, să-i înțeleg, să le cunosc sufletul.”

          

                                    Fotograful echipei

I.1

          Călin Gabor  

        Este cel răspunzător de imaginea şcolii noastre.

        

Mai multe despre el şi fotografiile sale puteţi să aflaţi de pe blogul personal: http://ecoaequilibrium.blogspot.ro